Bandcoaching

Als je een instrument bespeelt, komt er vroeg of laat een dag dat je genoeg hebt van het alleen spelen. Je wil samenspelen met andere muzikanten, het liefst in een bandje. Popschool D-bass geeft jou die mogelijkheid door bands te formeren uit muzikanten die zich opgeven voor bandcoaching. Uiteraard wordt er hierbij gekeken naar muzikale smaak, niveau en leeftijd.
Bij bandcoaching repeteer je wekelijks 60 minuten olv. een ervaren coach/muzikant en werk je aan zaken als repertoire, samenspel, entertainment, en sound. Spelplezier en zo goed mogelijk samenspelen staan voorop.

Eén of meerdere keren per jaar wordt er natuurlijk opgetreden voor publiek! Je kunt je voor bandcoaching opgeven als individu maar ook als groep. Dat kan een groep muzikanten zijn die gaat beginnen als band maar uiteraard ook een bestaande band. Voor bands die al een tijdje samenspelen kan het heel verfrissend werken om met een neutraal iemand de oefenruimte in te gaan die de repetitie begeleidt.

Je kunt een traject volgen van wekelijkse vaste lessen maar ook een afspraak maken voor één of meerdere losse sessies van 1 of 2 uur met je bandcoach. Je kunt dan in overleg bepalen waar je aan wil werken.

Iedereen die een instrument bespeelt, kan zich opgeven, je hoeft ook geen privéles te volgen of gevolgd te hebben om mee te kunnen doen. Wel wordt er verwacht dat iedereen zijn uiterste best doet om elke week zo goed mogelijk voorbereid aanwezig te zijn.