Gitaar- en Basgitaarlessen

Voor wie? 

Gitaar- en basgitaarlessen voor iedereen die geïnteresseerd is in muziek. Voor beginners, gevorderden, hobbyisten en professionals. Kinderen en volwassenen.

De lessen

Naast de muziektheorie waaronder nootlezen wordt er ook veel aandacht besteed aan het leren van akkoorden en ritmes. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan je specifieke muzikale interesses.

Wil je jezelf  begeleiden bij het zingen van een liedje, de liedjes van je band doornemen, solo's maken, je techniek verbeteren of gewoon elke week lekker muziek maken?

Iedereen krijgt de gelegenheid om op zijn/haar eigen manier en niveau gitaar te spelen; plezier staat voorop, maar oefening baart kunst! Door veel te oefenen zul je merken dat je gitaarspel verbeterd.

Klik hier voor onze lestarieven.

Lesvormen

In principe zijn de lessen één op één: de privéles. Dit zorgt voor een maximale persoonlijke aandacht waardoor de lessen volledig op maat kunnen worden aangeboden.

Er is echter ook de mogelijkheid samen met een andere gitarist, basgitarist, drummer of zelfs een hele band les te nemen. Dit in overleg met de leraar.

Lestijden

De meeste leerlingen hebben één keer per week les, één keer per twee weken kan ook. De lessen voor kinderen zijn meestal 30 minuten en voor volwassenen 45 minuten. Langere lestijden zijn in overleg mogelijk.

Voor leerlingen met bijv. wisselende werktijden zijn ook lessen op afspraak mogelijk.

Docenten

De gitaar- en basgitaarlessen worden gegeven door Didik Sucahyo.